Hakımızda

Ulutaş Nakliyat olarak bizler evden eve nakliyat sektörün en önde gelen firmaların başında olmamıza rağmen yıllardır süre gelen nakliye hizmeti tarihimizde en büyük önceliği daima müşterilerimiz ana prensiplerine uygun tutarak sürekli kendimizi geliştirmeyi amaç olarak benimsemiş durumdayız. Söz konusu eşyalarınız güvenliği ,temizliği ve sizin bu Nakliyat işlemleri gerçekleştirilirken huzurlu hissetmeniz.

Ulutaş Nakliye Şirketi olarak bir nakliyat hizmeti ortalama 5 saat sürmektedir daha sonrasında yapılacak iş yükü siz değerli müşterilerimize aittir.

Ulutaş Nakliye olarak bizler sizin bu iş yükünüzü azaltmak adına bütün Eşyalarınız tek tek de-monte haline getirerek , en ufak ayrıntısına kadar paketlenip yeni adresinize taşıdıktan sonra tekrar monte haline getiriyoruz. İşte biz bu işlemlerin başında size söz verdiğimiz anahtar teslim ev taşıma hizmetini gerçekleştirmiş oluyoruz. Minimum riskle en güvenilir nakliyat hizmeti için Evden eve nakliyat ve tüm Türkiye’de ki en iyi nakliyat firmalarında biri olan Ulutaş Nakliyatı ev, ofis ve parsiyel eşya taşımacılığında size tavsiye ediyoruz.

“Firmamız evden eve nakliyat ile taşının , gülümseten taşınma anıları aklınızda kalsın.”

İstanbul firması Ulutaş Nakliyat  olarak Türkiye’de Nakliyat sektöründe tanınmış bir firma olmamıza karşı, ayni zamanda kurumsallaşarak sektörde ki kalıcılığımızı sabitleştirmiş bulunuyoruz. Sektör deki bütün firma gereksinimlerini kendi bünyesinde bulunduran Evden eve taşıma şirketi olarak size bu özelliği sayesinde güven vermektedir.

Eşyalarınız henüz kamyonumuz yoldayken sigorta altına alınarak daha adresinize varmadan, iki taraf içinde huzurlu bir yolculuğun ilk aşamalara birlikte adim atmış oluyoruz. Bütün bu işlemleri gerçekleştirilirken ayni zamanda bütçenizi sarsmayacak cazip fiyatlarla sizin ekonomi düşünen Nakliyat sektörde ki diğer firmalara oranla %20 daha uygun fiyat avantajıyla karşınızda.

Deneyim, ekipman ve personel konusunda her zaman en doğru seçimi olan Nakliyat firmamız 2000 yılından beri uzman yönetici ekibiyle her zaman en doğru ve en güvenilir nakliyat hizmetini prensip olarak benimsemiştir. Bu uzman kadromuzla huzurlu taşınacağınız’ dan emin olabilirsiniz.

Eviniz nerede olursa olsun, Asansörlü taşıma hizmeti bulunan nakliyat firmamız asansör sorunu’ da ortadan kaldırmaktadır. Size sadece arkanıza yaslanıp bizimle taşınmanın keyfi çıkarmak kalır

ULUTAŞ Nakliyat A.Ş

Başa dön tuşu